Sledite nam

Skupino sestavljajo sami prekaljeni glasbeniki, ki lahko igrajo skupaj v različnih kombinacijah. Zasedbo (od 2 do 7) izberete sami po dogovoru z vodjo (041 429-339 Jani) in dorečete vse podrobnosti glede samega nastopa.

Glasbena izobrazba, možnost igranja na različne instrumente, vrhunska oprema, glasbena kilometrina, animacija in show-program so garancija za vedno odličen nastop skupine. Poleg igranja na porokah, veselicah in zaključenih družbah se odlično znajdejo tudi na nastopih v nočnih klubih in hotelih - po potrebi lahko tudi kar v akustični varianti.

Zaradi svoje prilagodljivosti in ker svojim notam vedno dodajo tudi del svoje duše, so nepogrešljivi na vsaki pravi zabavi, oz. prireditvi.

Skupino lahko sestavljajo: Jani Čerček, Dušan Čerček, Jože Sadek, Eva Boto, Simona Plut, Teja Asič, Danijela Burjan, Zmago Tkavc, Franc Kosem Damir Tkavc, .....V kolikor ima naročnik želje, ki jih ne morejo uresničiti ali pa so takrat že zasedeni, vam z veseljem svetujejo in pomagajo poiskati kakšno drugo rešitev.